Лозінський оминув дві "засідки" у Нікополі

Четвер, 16 липня 2009, 09:11

Екс-депутата БЮТ Віктора Лозінського, підозрюваного в убивстві мешканця Кіровоградщини Володимира Олійника, правоохоронці намагалися впіймати у місті Нікополь Дніпропетровської області, але він там не з'явився.

Як повідомило газеті "Сегодня" джерело в Генпрокуратурі, 14 і 15 липня була велика надія, що оголошений у розшук екс-депутат потрапить у розставлені слідством "тенета".

За оперативною інформацією, Лозінський нібито мав з'явитися за однією з двох адрес у Нікополі.

Туди виїхали, зробили обшук і сіли у засідки дві групи: одна – зі співробітників Служби безпеки України, інша – прокурорська.

Однак Лозінський там не з'явився. Опергрупи виїхали до Києва для доповіді керівництву.

За словами заступника генпрокурора Віталія Щоткіна (віднедавна курує все слідство у ГПУ, за винятком декількох особливо резонансних справ – таких, як отруєння Віктора Ющенка чи пошуки екс-генерала Олексія Пукача, який проходить у "справі Гонгадзе"), Лозінського шукають поки що в Україні.

"У нас немає даних, що Лозинський покинув країну, тому перевіряємо інформацію про його перебування усередині України", - сказав Щоткін.

Як відомо, у середу, 15 липня, Міністерство внутрішніх справ оголосило, що тим, хто повідомить про місцеперебування Лозінського, гарантовані конфіденційність і винагорода (дзвонити за телефонами у Києві 254-78-14, 254-75-14, 256-10-63, або 102).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування