Росія знову катала ракети і броньовики по Севастополю

Четвер, 23 липня 2009, 15:21

У четвер у Севастополі ДАІ знову затримали три машини Чорноморського флоту Росії, які перевозили крилаті ракети.

Про це "Українські правді" повідомили джерела, близькі до МЗС.

За словами співрозмовника, ДАІ зупинили автотранспорт, що пересувався без охорони й узгодження з місцевою владою, запротоколювали факт порушення і супроводили до кінцевої точки.

Співрозмовник нагадав, що раніше в подібних ситуаціях машини ЧФ повертали у вихідний пункт.

Як відомо, раніше українські правоохоронні органи вже затримували в Севастополі автотранспорт ЧФ Росії з крилатими ракетами, які транспортувалися без будь-яких дозвільних документів.

Також у четвер у Севастополі українська влада затримала колону бронетранспортерів Чорноморського флоту, що брали участь у репетиції параду, який відбудеться 26 липня з нагоди Дня ВМФ Росії, передає ИТАР-ТАСС.

Як і рік тому, у четвер співробітники українських правоохоронних органів заблокували виїзд із яхт-клубу Чорноморського флоту.

Саме сюди прибувають БТРи після висадження з російських військових кораблів під час параду. Керівництво українського ДАІ стверджує, що проїзд БТРів по Севастополю не погоджений з українською владою.

Минулого року в аналогічній ситуації моряки-чорноморці розмістили БТРи на корабель і доставили морем у місце дислокації в Козачій бухті.

Росія цього року вперше запросила дозвіл від української сторони на проведення параду 26 липня. Однак поки Україна офіційного дозволу не давала.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування