Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведька розберуться, чи допомагав хтось у "органах" Пукачу бездіяльністю

П'ятниця, 24 липня 2009, 14:51

Генеральна прокуратура перевірить інформацію про можливу бездіяльність правоохоронних органів щодо затримання колишнього генерал-лейтенанта Олексія Пукача.

Про це повідомив генеральний прокурор Олександр Медведько у п'ятницю на прес-конференції в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Необхідно слідчими діями з'ясувати, чи є винні у тому, що він (Пукач) певний час пересувався по території нашої держави", - зазначив він.

Медведько нагадав, що розшуком підозрюваного у справі про вбивство Георгія Гонгадзе займалися і Служба безпеки України, і Міністерство внутрішніх справ.

Генпрокурор повідомив, що є різна інформація про те, що Пукач знаходився на території України, зокрема, у Луганській та Донецькій областях, а іноді відвідував Київ.

Медведько також висловив думку, що дільничний, у веденні якого знаходиться село, у якому був затриманий підозрюваний, мав перевірити цю людину тільки при його появі у населеному пункті.

Разом із тим, генпрокурор додав, що в нього немає претензій до СБУ в частині проведеної операції з затримання підозрюваного.

"Вважаю, що операція з затримання проведена успішно", - підсумував Медведько.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування