На дачі в Януковича бродять пави і кенгуру, кипить робота

П'ятниця, 28 серпня 2009, 14:09

Віктору Януковичу в резиденції "Межи гір’я" належить лише один будинок, інші об'єкти – не його власність.

Про це заявило газеті "Сегодня" джерело в Партії регіонів.

Як розповіли газеті будівельники, Янукович продовжує жити в старій, ще радянській будівлі, домі в селі Нові Петрівці, де на 140 га знаходиться резиденція.

За словами робітників, цей будинок, який давно потребував ремонту, не зруйнували. Зараз у резиденції йдуть будівельні роботи.

"Там уже спорудили п'ятиповерховий будинок – два поверхи з бетону, а зверху триповерховий зруб", - розповідає один із робітників. - Будують 4 басейни, вони з'єднані один з одним каскадом. Посередині одного з них знаходиться острівець, а там одноповерховий зруб – "Будинок мисливця". Біля басейну є сауна. Є й корт для тенісу".

З розповідей мешканців села і будівельників, на території резиденції є парники, власний сад, там бродять дикі тварини: козулі, олені, качки, пави, зайці і навіть нібито один кенгуру.

Щоправда, як кажуть робітники, усе це – тварини і новобудови – належить не Януковичу, а якійсь фірмі, яка й найняла працівників на будівництво (імовірно, мається на увазі "Медінвесттрейд", який у 2007 році став власником "Межигір’я").

"Янукович живе тільки на дачі, а всі об'єкти ще будуються, і в них, як ми зрозуміли, інший господар", - каже робітник.

Видання зазначає, що поруч із дачею Януковича з 2003 року живе родина Арсенія Яценюка: у нього двоповерховий цегляний будинок, за ним - великий відкритий басейн.

Як відомо, прем'єр Юлія Тимошенко заявила про повернення в держвласність дачі на території колишньої урядової резиденції "Межигір’я", якою Янукович заволодів ще під час перебування прем'єром і де живе з 2003 року.

Янукович назвав відповідну постанову Кабміну брудною піар-акцією, яка нічим не закінчиться. Янукович стверджує, що проживає в "Межигір'ї" на законних підставах. За його словами, він у суді довів свої права на володіння.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування