БЮТ у п’ятницю не дасть депутатам розслабитися

Понеділок, 31 серпня 2009, 11:24

Фракція БЮТ ініціюватиме додаткове пленарне засідання Верховної Ради у п’ятницю.

Про це заявив перший заступник голови фракції Андрій Кожем’якін, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Позачергове засідання буде проводитись для невідкладного розгляду пакету законопроектів, які розроблено спільно з органами місцевого самоврядування і стосуються соціально-економічних проблем розвитку сіл та селищ", - сказав він.

За словами Кожем’якіна, на позачерговому засіданні планується розглянути 41 законопроект, спрямований на підтримку органів місцевого самоврядування.

Зокрема, серед них будуть розглянуті законопроекти, які стосуються регламентування служби в органах місцевого самоврядування, зміни до Земельного Кодексу, про місцеві податки і збори, про спрощення оподаткування, а також законопроекти, які стосуються природоохоронних питань.

"Необхідність позачергового засідання обумовлена тим, що відповідно до Конституції Верховна Рада вже 15 вересня повинна приступити до розгляду проекту Закону про державний бюджет на 2010 рік. Тому, до цього часу ми зобов’язані законодавчо врегулювати всі життєво важливі питання для органів місцевого самоврядування" - сказав Кожем’якін.

Як відомо, цей тиждень Верховна Рада працює у пленарному режимі. У п’ятницю депутати працюють лише на ранковому засіданні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...