Війна за "Інтер" почалася з чуток

Вівторок, 1 вересня 2009, 17:51

Генпродюсер телеканалу "Інтер" Ганна Безлюдна спростовує чутки про своє звільнення з каналу.

Так вона прокоментувала "Телекритиці" чутки про те, що її мають звільнити через нібито незадоволення секретаріату президента висвітленням візиту патріарха Кирила в Україну на "Інтері".

"Сміх. Я вперше це чую, якщо чесно. Я навіть не знаю, що коментувати", - відповіла Безлюдна.

"Ви знаєте моє ставлення до чуток, я їх не коментую, не передаю і взагалі ними не займаюся, у мене просто на них немає часу", - додала вона.

Про чутки про можливе звільнення Безлюдної нібито через невдоволення Банкової повідомила "Дуся". Однак джерела видання стверджують, що президент був задоволений висвітленням візиту патріарха в Україну.

Разом з тим "Дуся" висловила припущення, що чутки про звільнення Безлюдної можуть виходити від політтехнолога Володимира Грановскі.

За припущенням видання, подібні чутки є "відгомоном передвиборної боротьби за першу "кнопку".

Крім того, відомий конфлікт між прем'єром Юлією Тимошенко і каналом. Вона не з'являється на ток-шоу "Інтера" і звинувачує канал у пропрезидентській заангажованості.

На питання, чи може Тимошенко з'явитися в ток-шоу "Інтера", Безлюдна відповіла: "Звичайно, може".

"Ми завжди запрошували і запрошуємо (Юлію Тимошенко). Не знаю, хто придумав цю гру, що ми її не запрошуємо. БЮТ або хто? Нехай приходить, я як генпродюсер буду тільки рада, у мене тут професійний інтерес".

Генпродюсер повідомила, що новий проект каналу буде коротший "Свободи" і матиме суспільно-політичний характер. Вона гарантувала, що телеканал нікому підігравати не буде.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування