Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Цушко виринув поруч із Януковичем

Середа, 2 вересня 2009, 15:24

Колишній міністр внутрішніх справ Василь Цушко супроводжує лідера Партії регіонів Віктора Януковича в поїздці до Одеси в середу.

Це перша публічна поява екс-міністра з часу штурму Генпрокуратури в 2007 році.

Відповідаючи на питання, у якому статусі він знаходиться зараз, Цушко сказав: "Хіба обов'язково бути в якомусь статусі?".

При цьому Цушко не став відповідати на запитання про свою нинішню діяльність і рід занять.

Він підкреслив, що не є членом Партії регіонів, а також не перебуває в складі Соцпартії. "Я з лав Соціалістичної партії вийшов 1 грудня 2006 року", - сказав він.

Цушко спростував інформацію про можливість очолити виборчий штаб Партії регіонів в Одеському регіоні. "Це все чутки, що ходять Одесою", - сказав він.

Екс-міністр відзначив, що зараз у нього "все добре", а також повідомив, що правоохоронні органи не цікавляться ним.

Цушко дещо схуд, бадьорий і в гарному настрої, зазначає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомлялося, 2 жовтня 2008 року генеральний прокурор України Олександр Медведько заявив, що Генпрокуратура зацікавлена у свідченнях екс-міністра внутрішніх справ Василя Цушка в справі про захоплення будівлі Генеральної прокуратури.

Тоді ж Медведько уточнив, що Цушко не є обвинувачуваним у цій справі, а тільки свідком, тому розслідується справа за фактом захоплення Генпрокуратури.

Кримінальна справа порушена в зв'язку з подіями в Генпрокуратурі 24 травня 2007 року.

Тоді в будівлі ГПУ відбулися зіткнення зі співробітниками Державної служби охорони і співробітниками МВС на чолі з міністром Цушком в зв'язку з тим, що звільнений президентом з посади генпрокурора Святослав Піскун вважав указ про це незаконним і відмовився залишати свій кабінет у Генпрокуратурі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування