Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ зашле блокувальників у "поля" без грошей

Понеділок, 7 вересня 2009, 12:51

Фракція БЮТ має намір ініціювати безоплатну роботу всього депутатського корпусу в округах в разі продовження блокування роботи парламенту.

Так лідер фракції БЮТ Іван Кириленко відреагував на пропозицію голови Верховної Ради Володимира Литвина щодо вирахувань із заробітної платні блокувальникам трибуни.

"Ми підтримуємо пропозицію голови Верховної Ради. Більше того, якщо буде продовжуватися блокування, ми внесемо постанову – безоплатно на 3 місяці з початку президентської кампанії весь склад Верховної Ради відправити на роботу в округах", сказав Кириленко.

"У залі – 450 агітаторів і щонайменше 10 кандидатів на посаду президента. Тому – безоплатно (хай роблять це в округах). Всі послуги, які надаються у зв’язку з функціонуванням депутатського корпусу, скасовуються, а це близько кількасот мільйонів гривень (у бюджеті) до кінця року", - наголосив лідер фракції БЮТ.

Кириленко запропонував спрямувати зекономлені гроші на забезпечення підвищеного рівня соціальних виплат.

Так само, за його словами, БЮТ пропонує відшукати додаткові кошти за рахунок чергового збільшення податків на алкогольні й тютюнові вироби.

"Ми готові це (підвищення соцстандартів) розглянути, але в пакеті з визначеними джерелами наповнення бюджету для цих витрат", - сказав Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...