Кириленко: Грошей під виборчу фантасмагорію немає

Четвер, 10 вересня 2009, 11:26

БЮТ спростовує інформацію про те, що уряд накопичує державні гроші, які планує витратити на президентські вибори.

Про це на брифінгу у четвер заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Сьогодні звучала тема: на рахунках казначейства накопичені великі кошти буцімто під вибори. Авторитетно заявляю: ніяких вільних грошей на казначейських рахунках, накопичених під якісь фантасмагоричні програми під вибори немає", - сказав він.

"Ми категорично спростовуємо те, що такі кошти на казначейських рахунках є", - додав Кириленко.

Він повідомив, що на погоджувальній раді у четвер лідери фракцій знову не змогли домовитися щодо розблокування роботи парламенту.

"Ситуація патова. Партія регіонів виступає за те, щоб паралізувати роботу парламенту з метою дострокових парламентських виборів. Сьогодні вони починають опитування громадської думки і написано: "якщо громадська думка підтримає Партію регіонів, що вона переможе на вибори, паралізація роботи парламенту неминуча", - сказав Кириленко.

"Ви знаєте, що це синхронно співпадає з позицією інших політичних сил і кандидатів на посаду президента, крім нашої політичної сили, яка категорично проти дестабілізації ситуації в країні", - додав він.

Кириленко також запропонував Партії регіонів підвищити зарплату працівникам своїх підприємств, щоб довести. Що це реально.

"Якщо Партія регіонів знає, що питання, яке вона піднімає, реальне, ми пропонуємо крупному капіталу, а його 90% – це Партія регіонів, з сьогоднішнього дня підвищити на їхніх підприємствах реальну зарплату робітникам у 1,5-2 рази. Підвищіть зарплату і покажіть всій країні, що це можливо. І тоді і коаліція, і уряд будуть посрамлены", - сказав віе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування