Депутата Маркова оголосили в розшук

П'ятниця, 11 вересня 2009, 11:23

Депутата Одеської міськради Ігоря Маркова оголошено в державний розшук.

Ще 2 вересня 2007 року в Одесі представники однієї з політичних партій проводили санкціонований пікет з приводу встановлення в місті пам’ятника Катерині ІІ.

Під час цього заходу Марков спільно з іншими невстановленими особами намагався зірвати пікет та влаштував бійку, повідомляють в МВС.

Внаслідок інциденту кільком учасникам пікету було нанесено тілесні ушкодження.

Стосовно Маркова було порушено кримінальну справу за ознаками злочину "Злісне хуліганство", що передбачає позбавлення волі до чотирьох років.

Згодом, за рішенням Генпрокуратури, цю кримінальну справу для проведення досудового слідства було направлено до слідчого управління УМВС в Миколаївській області.

Для проведення процесуальних дій Маркову неодноразово надсилалися повістки про виклик до слідчого. Однак підозрюваний ці виклики ігнорував.

Депутат мав прибути до слідчого у четвер, проте цього не зробив без поважних на те причин.

За місцем проживання та в лікарні Одеської області, де, як стверджував адвокат, Марков перебував на стаціонарному лікуванні, депутата не було.

Зважаючи на це, слідчий виніс постанову про оголошення Маркова в державний розшук. Водночас отримано дозвіл суду на затримання Маркова та доставлення його до суду під вартою.

Наразі здійснюються оперативно-розшукові заходи щодо з’ясування місця перебування підозрюваного, зокрема перевіряються готелі, вокзали, лікувальні заклади.

За оперативною інформацією, Марков не перетинав кордон України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування