ГОЛОВНОГО РЕГІОНАЛА КРИМУ ВИКИНУЛИ З ПАРТІЇ

Вівторок, 15 вересня 2009, 18:36

Депутата від Партії регіонів Василя Кисельова виключили з партії.

Таке рішення ухвалила президія політради Партії регіонів у вівторок, повідомило джерело в кримській організації регіоналів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Також він звільнений з посади голови Кримської республіканської організації партії.

За словами співрозмовника, Кисельова виключили "за порушення положень і вимог статуту Партії регіонів та нанесення шкоди репутації партії".

Крім того, президія політради вирішила відкликати Кисельова з членів політради Партії регіонів.

Тимчасово виконуючим обов'язки голови Кримської організації Партії регіонів пропонується призначити першого заступника керівника кримської організації Олексія Боярчука, який очолює ялтинську організацію Партії регіонів і є секретарем ялтинської міськради.

За рішенням президії політради Партії регіонів, Кисельов має в 3-денний строк з дня затвердження цього рішення передати Боярчуку всю документацію, зокрема, посвідчення, протоколи, а також печатку Кримської республіканської організації партії.

За словами джерела, вищевказані рішення виносяться на затвердження чергового засідання політради Партії регіонів.

Як відомо, на початку вересня політрада Партії регіонів задовольнила заяву Кисельова й перевела його на час президентської кампанії до центрального штабу.

Напередодні рада кримської організації Партії регіонів рекомендувала Кисельову повернутися на посаду голови парторганізації в автономії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...