Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко пояснив, чому підтримує Тимошенко, і що з "кроликами"

Четвер, 17 вересня 2009, 09:36

Голова МВС Юрій Луценко буде підтримувати Юлію Тимошенко на виборах президента, бо для нього неприйнятна стратегія розвитку Віктора Януковича.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Я дійсно переконаний, що сьогодні питання стоїть так: або Тимошенко, або Янукович", - сказав Луценко.

"При всій моїй повазі до інших учасників кампанії – того ж Яценюка, Тігіпка, Гриценка й інших – вони будуть виконувати не головну задачу, вони не стануть президентами", - вважає він.

За словами Луценка, "питання полягає у виборі стратегії розвитку України" - європейська чи постколоніальна.

"Та (стратегія), яку сповідує пан Янукович, для мене неприйнятна. Я вважаю, що його перемога буде не катастрофою, але горем для України", - сказав міністр.

"Але це моя особиста думка як політика – як і в 2006 році, міліція поза політикою і буде виконувати тільки свій службовий обов’язок", - запевнив Луценко.

При цьому, відповідаючи на запитання про його заяви на адресу Арсенія Яценюка, Луценко заявив, що "ніколи не говорив про Яценюка негативно".

А на нагадування про фразу "кролики довго не живуть", міністр відповів: "Так це ви, журналісти, проводите асоціації. При цьому я не згадував пана Яценюка".

"Мало там хто і що має на увазі? Я був у Львові, люди задали запитання про сільське господарство, я їм і кажу, що така біда, люди: "Кролики розмножуються швидко, але довго не живуть". Чому при цьому всі канали подумали про Яценюка? Ну, напевно, знайшли щось схоже", - сказав Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування