Янукович: Заради "Межигір'я" я продав усе. У Тимошенко нічого не вийде

Четвер, 17 вересня 2009, 13:13

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що прем'єру Юлії Тимошенко не вдасться відібрати у нього будинок у резиденції "Межигір'я".

Про це він заявив у четвер журналістам у Каневі, повідомляє Ліга.net.

Янукович заявив, що дачу в Межигір'ї у нього намагалися відібрати ще з 2005 року, а заради її купівлі йому довелося продати все майно в Донецьку та Києві.

"Ціна для мене була дуже серйозна, тому я змушений був продати практично все, що мені належить і в Донецьку, і в Києві. У мене тут була квартира. Я все продав", - сказав він.

За словами Януковича, загальна площа будинку в Межигір'ї становить близько 600 кв.метрів, а корисна - близько 250 кв.метрів.

Він також стверджує, що після оплати вартості будинку отримав усі необхідні документи.

"Тобто сьогодні я власник. Усе інше, що там є, мені не належить. Тому ця піар-акція не вдасться", - заявив Янукович.

Він також вважає, що Тимошенко "займається не тим", коли намагається повернути в державну власність його дачу в Міжгір'ї.

"Якщо для неї це найважливіше питання, якщо вона вважає, що економіка України, поліпшення життя людей не варті такої уваги, будь ласка, нехай займається. Я законослухняна людина, і тут питань немає. Але я думаю, що люди і виборці це все розуміють. Не тим вона займається", - сказав Янукович.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News