Янукович перервав поїздку, щоб особисто попрацювати у Раді

Вівторок, 22 вересня 2009, 13:47

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович перервав свій візит у Сумську область, щоб повернутись до Верховної Ради для голосування за підвищення соцстандартів.

Станом на 14 годину цю інформацію "Українській правді" підтвердили джерела в Партії регіонів.

За словами співрозмовника, Янукович о 16 годині має прибути до парламенту (на цей час планується поіменне голосування по законопроектах щодо підвищення соцстандартів, серед яких і проекти Партії регіонів).

Окрім цього, представники апарату за останню годину обдзвонювали усіх відсутніх у Верховній Раді депутатів Партії регіонів і скликали їх на 16 годину.

Зранку депутати проголосували за зміну способу голосування на поіменне. Представники Партії регіонів назвали це "провокацією", спрямованою на зрив голосування.

"Знаючи, що в залі немає кількох депутатів, ви змінили спосіб голосування, щоб законопроект не був проголосований. Тому всю вину за непроголосований закон ми покладаємо на коаліцію", - заявила Ганна Герман.

Парламентські журналісти нерідко були свідками відсутності Януковича в залі засідань Верховної Ради у той час, як його картка брала участь у голосуваннях.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування