В університеті ім. Шевченка про Кислинського: "Такого студента у нас не було"

Четвер, 1 жовтня 2009, 20:12

В архіві історичного факультету Київського Університету ім. Шевченка немає даних про випускника Андрія Кислинського.

Про заступника голови СБУ не знають ні випускники 2000 року (коли Кислинський нібито отримав диплом), ні викладачі, повідомляє УНІАН.

Кореспондент звернулася до Кислинського за коментарем на звинувачення керівника міліції Криму Геннадія Москаля у тому, що його диплом про вищу освіту підроблений.

Кислинський на контакт не вийшов: "Секретарка у приймальні весь день ховала шефа від набридливих журналістів – то в нього люди, то він виїхав на зустріч, і врешті заявила – освіта Кислинського – це його особиста справа".

Заступник декана історичного факультету Юрій Гоман відмовився надати журналістці інформацію про випускника Кислинського, пославшись на закон про інформацію і заборону збору даних про особу.

Разом з тим завідувач однієї з кафедр, який "похвалився майже феноменальною пам'яттю", пригадати студента Кислинського не зміг.

Він попросив журналістку прийти за кілька годин і пообіцяв порозпитувати колег про Кислинського. Втім, пише автор, ніхто нічого не пригадав.

Випускниця 2000 року, яка залишилася працювати на факультеті, і мала б бути "однокурсницею" Кислинського, його також не згадала.

Подивившись на фото заступника голови СБУ, вона запевнила, що "такого на історичному факультеті точно не було, навіть серед заочників".

На іншій кафедрі викладачка, яка працює в університеті 15 років, також не згадала Кислинського.

Для більшої певності вона звернулася до архіву факультету, де зберігаються справи до десяти років, і де точно мала б бути справа Кислинського.

"Будьте певні, такого студента в нас не було!", – сказала викладач, повернувшись.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...