Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У полку кандидатів у президенти поповнення

Середа, 7 жовтня 2009, 15:11

Українська народна партія має намір висунути кандидатом на посаду глави держави свого лідера Юрія Костенка.

"Українська народна партія також братиме участь у президентській кампанії", - заявив лідер УНП на прес-конференції, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому Костенко заявив, що він бачить тільки двох кандидатів у президенти від національно-демократичних сил - кандидатуру від УНП і лідера всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока.

"На правому фланзі - тільки дві кандидатури, а всі інші - тільки назви, що не відповідають суті того чи іншого політика або політичної сили", - підкреслив Костенко.

Він також нагадав, що відповідно до Конституції, після заяви УНП про відкликання двох своїх депутатів зі складу коаліції, вона не втрачає свою легітимність, оскільки коаліція формується тільки з фракцій.

При цьому Костенко підкреслив, що два депутати від УНП не голосуватимуть за прийняття бюджету на 2010 рік, запропонований Кабінетом міністрів: "Бюджет абсолютно популістський, і брати на себе зобов'язання за проведення цього бюджету УНП не може".

Як відомо, про свій намір брати участь у виборах президента вже заявили Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Сергій Тігіпко, Інна Богословська, Петро Симоненко, Володимир Литвин і Микола Мельниченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування