"Артек": На території центру неможливе розбещення

Вівторок, 13 жовтня 2009, 16:34

Керівництво "Артеку" заявляє про те, що факти розбещення неповнолітніх не мають до центру жодного відношення.

Так адміністрація та директор центру Борис Новожилов прокоментували заяву "регіонала" Вадима Колесніченка про зґвалтування в "Артеку" двох дітей.

"Така безвідповідальна поведінка народного депутата завдає важкого удару по репутації міжнародного дитячого центру "Артек" та в цілому по національних та міжнародних інтересах нашої держави", - йдеться в заяві.

"Факти, викладені у заяві народного депутата, не мають до "Артеку" жодного стосунку і неможливі на території центру", - стверджує керівництво.

В "Артеку" переконані, що "ця брудна кампанія є логічним продовженням тривалих махінацій нечистих на руку політиків, яким нинішня адміністрація центру зламала стратегічні плани руйнації унікального соціокультурного явища – "Артек".

Центр просить політиків та ЗМІ "припинити безглузде використання імені всесвітньовідомого міжнародного дитячого центру для досягнення будь-яких тимчасових політичних інтересів".

Раніше "регіонал" Вадим Колесніченко заявив про зґвалтування в "Артеку" двох дітей високопоставленими людьми, притягнення яких до кримінальної відповідальності можливе лише за згоди Верховної Ради.

У свою чергу Генпрокуратура підтвердила, що за фактом розбещення неповнолітніх порушено кримінальну справу, яку розслідує Головне слідче управління МВС.

Разом з тим, у коментарі "Українській правді" керівник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко заявив, що підтверджено сам факт порушення справи за розбещення, але він не знає, чи було це на території "Артеку".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News