Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу про розбещування дітей забрала Генпрокуратура

Понеділок, 19 жовтня 2009, 14:32

Кримінальну справу про розбещення неповнолітніх Генпрокуратура тимчасово витребувала у міліції в порядку нагляду, і її вже повернуто в МВС для подальшого розслідування.

"Зараз справу забрали в Генпрокуратуру", - сказав на прес-конференції в Ялті голова СБУ Валентин Наливайченко, відповідаючи на запитання про те, яким чином СБУ бере участь у розслідуванні справи.

Як уточнила керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко, слова Наливайченка слід розуміти як тимчасове вивчення справи Генпрокуратурою як контролюючим органом.

"Була нарада у генпрокурора, і я там був присутній, і все, що зараз визначає прокурор і слідчі Генпрокуратури, там повністю задіяні й оперативні співробітники СБУ, і ті технічні можливості, що є в нашому розпорядженні", - зазначив Наливайченко.

При цьому він додав: "Процес жорстко взято на контроль генпрокурором, і всі заяви і припущення повинні бути припинені".

"Відповідати треба слідчому в кабінеті слідчого, а не робити заяви, а потім їх спростовувати або спекулювати ними", - підкреслив Наливайченко.

Разом з тим, голова СБУ висловив переконання, що як простий громадянин і батько він вважає, що "потрібно дати спокій дітям, дати спокій родині і припинити розмови".

"Є процесуальні норми, і всі бажаючі поговорити - будь ласка, до слідчого", - підкреслив він.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування