Тимошенко згадала свій сон і як розвантажувала шини

Неділя, 25 жовтня 2009, 00:11

Юлія Тимошенко називає нинішні вибори президента боротьбою не між політиками, а боротьбою за збереження України.

"Ці вибори – це не вибори між Ющенком, Януковичем і Тимошенко. Ці вибори - за Україну і це перемога України", - сказала Тимошенко під час виступу на Майдані Незалежності.

"Ці вибори – боротьба за збереження нашої України, а не боротьба між політиками. Саме Україна ці президентські перегони виграє. Я хочу, щоб з Україною був Бог, щоб Бог був з кожним із вас", - додала вона.

Разом з тим Тимошенко зазначила, що стара команда політичних діячів намагається нав’язати суспільству стереотип про ідентичність усіх політиків.

"Я з ними не однакова, тому що країна для мене значить більше, ніж моє власне життя. Бо наша українська солов’їна мова для мене значить те саме, що моє життя", - заявила прем’єр.

У своєму виступі Тимошенко розповіла, що останні кілька днів їй сниться сон, який вона "глибоко зрозуміла":

"Мені снилося, що я йду до Майдану, і не можу швидко знайти дороги. Що є якісь криві вулички, якісь невідомі переходи, і я не можу прийти і стати перед вами".

"Бо Майдан - це не просто дорога від Грушевського через Хрещатик. Майдан – це дорога через серце, через душу , через нашу свідомість. І тому такий шлях надзвичайно важкий. Але сьогодні ми разом", - додала вона.

Згадуючи про свій шлях у політиці про всі негаразди у житті, Тимошенко розповіла, що коли вона була студенткою, то "маючи зовсім мало часу, ночами у Дніпропетровську ходила на шинний завод і розвантажували шини, які були вдвічі за розміром більші мого зросту".

"Щоб можна було нормально жити нашій маленькій родині, щоб можна було вчитися і намагатися дійсно отримати ті знання, які потім дали мені можливість проходити мій життєвий шлях", - додала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування