В оточенні Ющенка хочуть скинути Тимошенко – НУ-НСівець

Понеділок, 26 жовтня 2009, 21:05

Представники оточення президента Віктора Ющенка хочуть відправити у відставку уряд Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від НУ-НС Анатолій Матвієнко в ефірі 5 каналу.

"Хтось наполягає на сценарії якоїсь тимчасової коаліції з Партією регіонів. Хтось хоче йти не правовим шляхом. Скажімо, відправити уряд Тимошенко у відставку і призначити незаконно тимчасових виконуючих обов’язків", - зазначив він.

"Я цієї всієї гри не розумію. Це аморальщина, яка, у тому числі, проростає від певного оточення Ющенка, що мені дуже не подобається", - сказав депутат.

Коментуючи ситуацію щодо збору підписів за відставку лідера фракції НУ-НС Миколи Мартиненка, Матвієнко заявив: "У пана Мартиненка була певна конфліктна ситуація з низкою депутатів, і вони збирали підписи за його відставку ще весною цього року".

"Очевидно, я так розумію, ці підписи хтось просто вдало зібрав", - додав депутат.

"Мені здається, що можна збирати підписи про намір. Але якщо ви зібрали вже 38 підписів, то зберіть цих 38 чоловік, запросить всю фракцію, оголосіть, що у вас є 38 підписів, складіть протокол і відправте його", - сказав Матвієнко.

Відповідаючи на питання, чи можуть цих людей зібрати, він сказав: "Я думаю, що можуть зібрати. Але я тоді маю право голосу на цій фракції, і мої аргументи, що це просто дурня, і ні що інше. Зараз цим колотитися не варто. Але якщо ви хочете, то сформулюйте, яка мета".

"Були натяки з секретаріату президента особисто мені, чи є можливість, щоб Мартиненко не говорив нічого проти президента, оскільки президент є почесний голова партії Наша Україна. Я порадив – зустріньтеся з Мартиненком", - заявив депутат.

"Я вважаю, що це абсолютно справедлива претензія. Ми маємо бути відповідальними, як би там наші дороги не розійшлися, але ми прийшли в одній фракції", - сказав Матвієнко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування