Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко готує повернення в Україну і битву з "Приватом"?

Середа, 11 листопада 2009, 09:33

Екс-прем'єр-міністр Павло Лазаренко готує своє повернення в Україну.

У листопаді американський суд має розглянути питання про звільнення його з-під варти у зв'язку зі спливанням терміну покарання.

Крім того, за інформацією газети "Дело", у поточному місяці суд розгляне ще одне важливе для Лазаренка питання – зняття з нього судимості.

Сам Лазаренко в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ" днями сказав, що щойно суд прийме позитивні рішення, він одразу ж повернеться в Україну.

"Для мене так питання навіть не стоїть. Одразу ж після закриття справи в США – додому, і тільки додому", - заявив він.

Колишній прем'єр стверджує, що за час його ув’язнення в Америці велика частина майна, яка належить йому чи його родичам, була відчужена в результаті рейдерських атак.

Щоб повернути своє майно, він найняв відомого і дорогого в США судового адвоката – Мартіна Гарбуза. Українські юристи оцінюють вартість його послуг мінімум у $1 тис. у час. і вважають його появу невипадковою.

У першу чергу американський адвокат має відбити атаку на будівлі в центрі Дніпропетровська, які перебувають у власності американської компанії "Кепітал Інвестментс Груп Інк.", яку пов'язують із дружиною Лазаренка.

10 листопада адвокат Гарбуз заявив, що рейдери підробили доручення на право управління об'єктами американської компанії "Кепітал Інвестментс Груп Інк.", оформивши її на третю особу – Олега Єременка. Той через суд домігся відчуження двох будівель у центрі Дніпропетровська на користь компанії "Ферум інвест плюс".

Наприкінці жовтня новий власник за допомогою силових структур захопив один із об'єктів. За словами Мартіна Гарбуза, Генеральна прокуратура за його зверненням уже порушила кримінальну справу за фактом підробки документів.

Депутати від Партії регіонів у неформальній бесіді пов'язують компанію "Ферум інвест плюс" із групою "Приват".

Між тим, адвокати спростовують причетність Лазаренка до американської компанії "Кепітал Інвестментс Груп Інк.".

Хоча партнер Мартіна Гарбуза у цій справі, керівник адвокатської компанії "Де-юре – сервіс" Віктор Чевгуз зазначив: інтереси компанії в Україні представляє Тамара Цикова. У нинішньої дружини Лазаренка Оксани таке ж прізвище (Цикова).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...