Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТИМОШЕНКО САМА ХОТІЛА ОСЕЛИТИСЯ В "МЕЖИГІР'Ї"?

Середа, 18 листопада 2009, 12:54

Партія регіонів може оприлюднити дані, що в 2005 році прем'єр Юлія Тимошенко мала намір сама оселитися в резиденції "Межигір'я".

Про це заявила в інтерв'ю "Острову" народний депутат Ганна Герман.

На питання, чи побачить громадськість документи, що підтверджують право власності пана Януковича на "Межигір'я", Герман відповіла ствердно.

"Я думаю, що побачать не тільки документи, я думаю, побачать ті документи і свідчення, коли Юлія Володимирівна намагалася захопити ... Ми ж не говорили ніколи про те, як у 2005 році приїхала туди (у "Межигір'я") Юлія Володимирівна, зірвала всю підлогу, сказала те забрати, те переставити, вбахала туди величезні гроші і почала ремонт під себе. Але тут її зняли з посади", - сказала Герман.

На питання, чому вони раніше про це не повідомляли, народний депутат відповіла, що "усьому свій час".

"Ми не поспішаємо, тому що людина, коли вона знає, що вона стоїть на твердому ґрунті, вона ніколи не намагається швидко утекти, як та, що стоїть на якомусь болоті... У нас є ці факти, у нас є докази, у нас усе є. У нас є люди, які там працювали від неї.

"Більш того, у нас є навіть факти, про які я б не хотіла говорити з більш раннього періоду Юлії Володимирівни, коли був прем'єром ще Павло Лазаренко, що теж був пов'язаний з "Межигір'ям", і там були дуже цікаві історії. Якщо Юлія Володимирівна буде наполягати, ми усе згадаємо", - пообіцяла Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування