Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дніпропетровський сайт відключили люди в масках

Четвер, 19 листопада 2009, 20:28

Керівництво дніпропетровського порталу Gorod.dp.ua заявило, що робота ресурсу блокована людьми в чорних масках, які озброєні автоматами.

Адміністрація сайту повідомила, що обладнання порталу вимкнено. "Всі спроби дізнатися що відбувається блоковані дивними людьми в чорних масках, озброєних автоматами", - йдеться у повідомленні, розміщеному за адресою головної сторінки сайту.

"Проти нас не порушено жодних кримінальних справ, немає постанов органів влади або рішень судів", - зазначає адміністрація ресурсу.

"Наше обладнання нібито вимкнено тому, що хтось зробив в мережі інтернет якийсь злочин. І те, що ми не маємо до нього відношення, нічого в даному випадку не означає", - йдеться у повідомленні.

"Саме на такій смішній підставі може бути виключена або зупинена робота будь-якого ЗМІ в Україні в будь-який момент коли цього захоче, наприклад, СБУ", - повідомляє керівництво портала.

Адміністрація заявляє, що сайт - це "невеликий приватний бізнес".

"Акт, який відбувся, вважаємо репетицією перед виборами і звертаємо увагу всіх зацікавлених ЗМІ, держави і громадських організацій", - наголошується в заяві.

"СБУ у Дніпропетровській області показала нам усім як ми беззахисні перед чинною владою, яка може чинити будь-який "бєспрєдєл" тоді коли їм це заманеться", - йдеться у повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...