Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку подарували кошеня, а Вірі Іванівні - наповнювач для туалету

Вівторок, 1 грудня 2009, 11:42

Президенту Віктору Ющенку подарували кошеня у сіро-білу смужку.

Це відбулось біля "Українського дому", після участі президента у заходах з нагоди 18-ї річниці референдуму на підтримку Акту проголошення Незалежності України.

З подарунком для президента прийшов журналіст телеканалу СТБ Осман Пашаєв, повідомляє УНІАН.

Він у вівторок зранку купив котика на Куренівському ринку у Києві за 1 тисячу гривень.

За словами журналіста, кошеня породисте – "британець", але документів не має, оскільки з документами він коштував би 1,5 тисячі доларів. Котику 1,5 місяці.

Пашаєв розповів, що президент дуже зрадів подарунку і сказав: "Ви такі чутливі. Для Христинки (доньки президента) ввечері буде таке свято!".

Також главі секретаріату президента Вірі Ульянченко журналіст передав засоби для догляду за котом, зокрема, наповнювач для кошачого туалету.

Репортаж про це вийде в ефір у вечірніх новинах СТБ.

Як відомо, 30 листопада Ющенко у Білій Церкві розповів, що три дні назад пропав його кіт Тигр, "і всі діти плачуть, ходимо шукаємо по лісу".

"З Тарасом ходимо, дерева перевіряємо, бо я йому сказав, що Тигра собаки загнали на дерево і він три дні живий, тільки чекає, коли ми його спасемо", - розповів президент.

"Так що, якщо у когось є сірий кіт у полоску, щоб мій син і мої дівчата не почули, я б отримав його у подарунок, щоб принести додому і сказати, що Тигра спасли", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування