Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: на Батьківщині Януковича кожен десятий хоче голосувати на дому

Вівторок, 12 січня 2010, 19:47
Майже кожен десятий виборець у Донецькій області вже подав заяву про намір голосувати на дому.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ, посилаючись на оперативні дані передвиборчого штабу прем'єра Юлії Тимошенко, отримані з усіх виборчих округів Донецької області.

"Принаймні, у восьми з 22 виборчих округів Донеччини кількість заяв виборців, які хочуть проголосувати за межами виборчих дільниць, перевищує 10%, а в чотирьох виборчих округах області вона більша 11%", - йдеться у заяві.

"Така картина контрастує з ситуацією в інших областях. В переважній більшості виборчих округів України кількість бажаючих голосувати на дому не перевищує 0,5-1% виборців", - зазначила у прес-службі.

У БЮТ вважають, що "це зайвий раз доводить, що Партія регіонів, по-перше, розглядає невмотивоване голосування на дому в якості головного інструмента фальсифікації виборів".

"А, по-друге, таке відверте планування фальсифікації демонструє невпевненість Партії регіонів в чесній перемозі її кандидата", - йдеться у заяві.

"Слід нагадати, що на виборах 2004 року команда Януковича використовувала голосування на дому як головний інструмент фальсифікацій виборів", - заявила прес-служба.

"Прикро, але слід зазначити, що цього разу плани Партії регіонів та її лідера Віктора Януковича підтримує і президент Віктор Ющенко", - наголосили у блоці.

У заяві наголошується, що про це свідчать заяви Ющенка на прес-конференції, "де він критично та вкрай роздратовано оцінював зусилля Блоку Юлії Тимошенко щодо прикриття цього каналу фальсифікацій".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...