Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛИТВИН: ЦІ ВИБОРИ МОЖУТЬ БУТИ ОСТАННІМИ

Неділя, 17 січня 2010, 10:55
Спікер Володимир Литвин заявив, що "складнощі, пов'язані з виборами президента, почнуться на ранок понеділка".

Про це він сказав, голосуючи на виборчій дільниці у неділю.

"Складнощі почнуться у понеділок. Оскільки те, що відбувається.... в мене таке враження, що можуть приїхати легально з відповідними паспортами і окупувати країну", - сказав Литвин.

"Не вартує результат того, щоб в ці технології втягувати представників інших країн і представникам інших країн не варто цим займатися", - сказав спікер.

"Ми в один прекрасний момент можемо відчути, що ми живемо не своїй державі. Це що відбувається не має жодного пояснення", - наголосив Литвин.

Спікер прийшов на голосування зі своєю родиною. Відповідаючи на питання журналістів після того, як він опустив свій бюлетень в урну, Литвин сказав, що проголосував за себе.  

"В усякому разі не за ЦВК голосував, а голосував за 5 номер в бюлетені, як і мої батьки, моя сім'я", - наголосив Литвин, додавши: "Я побажаю людям одного - розуміти це можуть бути останні вибори".

Після голосування він повів своїх батьків на екскурсію у Верховну Раду.

Як відомо, раніше кандидат у президенти Михайло Бродський заявив, що під виглядом спостерігачів за виборами з Грузії в Україну мали прибути бойовики для зриву виборів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...