Тимошенко знову стала головною опозиціонеркою

15 переглядів
40
Вівторок, 9 березня 2010, 16:25

Не минуло й тижня після відставки Юлії Тимошенко, а вона вже отримала нову посаду. Без зайвих вагань Юлія Володимирівна звалила на себе опозиційний "хрест".

У день народження Тараса Шевченка біля його пам’ятника у Києві Тимошенко зібрала віче, на якому її було обрано лідером об'єднаної опозиції.

Фото Дмитра Ларіна (УП) та Олександра Прокопенка (прес-служба Тимошенко)

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 94.153.196.---polpot-komyna..
имошенко знову стала головною опозиціонеркою? ну а кто..только она может баламутить,побольше..что бы в стране была большая жопа
IP: 93.73.53.---Гермоген..
Надія що Юлія Володимирівна згуртує демократичні, націонал-патріотичні сили в Україні, що повстануть проти донецьких бандюків... СЛАВА УКРАЇНІ !
IP: 80.252.242.---geograf..
Семь калек собралось на митинг и объявили себя опозіонерами во главе с Жулькой. А с кем они собираются бороться ? Надоели баррикады, жить хочется спокойно. Вот сейчас, наш Янек покажет, как можно без шума и пыли возродить экономику.
IP: 91.124.8.---valk08..
оторвали от кормушки , давай людей на баррикады ,а потом в кусты, и опять на ХАЛЯВУ жить-это про ЖЮЛЬКУ и К.Вот уж не успокоится,надо успокоить и успокоить на всю оставшуюся ей жизнь. и луцыка туда же на помойку истории.Людям в провинции жрать нечего, а они туда же лапшу вешать!
IP: 91.198.143.---kanev..
Наконец -то она в своей стихии. Этим она может заниматься не принося вреда стране.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації