Журналісти сходили до Януковича

237 переглядів
50
Понеділок, 6 червня 2011, 10:29

Близько шістдесяти журналістів у понеділок прибули до резиденції Віктора Януковича у Межигір'ї, щоб проконтролювати виконання рішення суду, який заборонив їм проводити пікетування.

На виїзді з резиденції були присутні троє співробітників міліцейського спецпідрозділу і співробітник Державної охорони.

"Українській правді" навіть вдалося зняти, що знаходиться за залізними воротами Межигір'я - виявилося, що ще одні, значно більш вишукані ворота з "позолоченим" декором.

Охоронець, коли побачив об'єктив, який визирав з-за воріт, намагався черевиками завадити зйомці.

Пізніше з резиденції виїхав кортеж Віктора Януковича. На великій швидкості він проїхав повз журналістів, які зібралися біля воріт.

Слідом за кортежем виїхала машина прес-секретаря Януковича Дарки Чепак.

Чепак вийшла до журналістів з великим букетом троянд і почала роздавати їх колегам, вітаючи з професійним святом.

Однак присутні відмовилися брати квіти. Тоді вона відкрила багажник автомобіля, де лежав багатокілограмовий торт з написом "З днем журналіста".

На питання, чому президент не зупинився, Чепак відповіла: "Він поїхав на роботу". За її словами, "сьогодні у президента запланована зустріч з керівниками провідних засобів масової інформації".

На питання, чому Янукович не запросив журналістів до Межигір’я, як обіцяв ще рік тому, Чепак відповіла:

"Запитайте про це на прес-конференції президента, яка запланована на кінець червня-початок липня".

Оскільки журналісти не взяли квіти, Чепак поклала їх на землю біля в’їзду до резиденції. Торт вона поклала на сходи комендатури Межигір’я, після чого поїхала до адміністрації президента. Однак ні квіти, ні торт ніхто з журналістів не взяв.

Як відомо, у понеділок журналісти збиралися провести мирну акцію біля президентської резиденції на річницю невиконання обіцянки Віктора Януковича зняти корупційні підозри щодо резиденції та продемонструвати свої володіння.

Повідомлення про акцію було зроблено до Новопетрівської сільради у п’ятницю. Однак у суботу стало відомо, що Новопетрівська сільрада подала позов на організаторів акції.

Київський окружний адміністративний суд задовільнив цей позов та заборонив акцію біля резиденції президента.

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.95.139.---orlenko..
При чім тут Ющенко? То був не найгірший варіант. А зараз - найгірший.
IP: 195.222.127.---Ігор (Луганськ)..
Патріот2010: Ющенка, так само як і Юльку Капітельман, не треба до чогось ліпити. Вони вже давно самі приліпилися до різноманітного лайна. Саме через них ми маємо зараз при владі в Україні Янучарську банду!
IP: 178.219.94.---Патріот2010..
Ігор (Луганськ): Це мені нагадує Богословську чи як її там, вона скрізь намагається всунути про Юлю, ти як і вона намагаєшся приліпити Ющенко , ті які не змогли скористатися можливістю , а купилися за подачки тепер за інші подачки пускають слюні і відробляють кошти іншого пана...
Пускай строится. Будет Украинский "Кемп Девид".2174
IP: 195.222.127.---Ігор (Луганськ)..
Дарма журналісти знехтували квітами та тортом від Януковича. Вони мали переправити їх Вікторові Ющенку. Ця ряба гнида від них би не відмовилася. І нюхнула б і лизнула. На відміну від "журналістських морд".
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації