"Спецагент" Забзалюк розповів, як отримав $450 тисяч за вихід з "Батьківщини"

72 перегляди
58
Середа, 8 лютого 2012, 14:03

Депутат Роман Забзалюк розповів у середу, що вийшов з "Батьківщини" у рамках експерименту для того, щоб довести - більшість скуповує опозиціонерів.

Для цього Забзалюк нібито вступив у переговори з керівником групи "Реформи заради майбутнього" Ігорем Рибаковим і записав усі розмови з ним на диктофон.

За словами Забзалюка, він отримав від Рибакова $450 тисяч доларів, а після цього було оголошено про його перехід до цієї групи.

У середу Забзалюк також попросився до фракції БЮТ-Батьківщина назад, і фракція проголосувала за це рішення.

Гроші, отримані від Рибакова, депутат пообіцяв перерахувати у партійну касу "Батьківщини".

Дивіться ВІДЕО з прес-конференції Забзалюка:

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 194.44.21.---Арслан..
Вопрос что делать с тушками(предателями). Думаю в Украине их ожидает судьба бродячих собак. Где отстреливать будут, где кастрировать а где и приютить могут. Но псы, останутся псами.
IP: 91.124.109.---глас народа..
henza7 _ 09.02.2012 21:41 ________________________ На главный вопрос-откуда деньги у Рыбакова? -вы так ответ и не дали. Турчинов дал? Ох, уж этот Турчинов, у него оказывается даже в оппозициии бабок немеряно, что он тушек-пербежчиков снабжает.
IP: 91.124.109.---глас народа..
henza7 _ 09.02.2012 21:41 Ситуація дуже кумедна. Один депутат БЮТ підкупив іншого депутата БЮТ. Керівник БЮТ відбуває покарання у в'язниці за кримінальний злочин. Але винні у всьому саме Янукович і Азаров. Чому ніхто і ніде не наголошує, що Рибаков депутат який пройшов у Верховну Раду по списку Тимошенко???? Може він теж агент БЮТ???? Один агент БЮТ підкуповує іншого агента БЮТ! _____________________ Да-а, вам , троллям, теперь нелегко. Инструкции видно еще не получили. Стараетесь выкрутиться своими силами, а оно все шито белыми нитками. Одно ясно, ПР от Рыбакова уже отбрыкивается, дескать, он не наш, а БЮТовский.Хороший сигнал для тушек. Один прокол- и все, ни денег вам, ни почета. И назад дорога закрыта. Поэтому оставшиеся тушки и всполошились. То ли еще будет.
IP: 91.124.109.---глас народа..
vasiafa _ 10.02.2012 10:10 обоих в тюрьму !!!! Рыбакова за дачу взятки, а Забзолюка за то, что взял !!!!! нашли б....ди игрушки, работать нужно , а не подставлять друг дружку...... ______________________________________ Э-э, нет, вы не правы. Пшонка все время просил доказательств коррупции в парламенте. Если это уже не доказательство, значит, Пшшонка спрятал голову в песок и боится всех на свете. На мой взгляд, блестящая операция.
IP: 93.75.184.---vasiafa..
обоих в тюрьму !!!! Рыбакова за дачу взятки, а Забзолюка за то, что взял !!!!! нашли б....ди игрушки, работать нужно , а не подставлять друг дружку......
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації