Журналістам показали палату, в якій лікуватимуть Тимошенко

25 переглядів
23
Середа, 4 квітня 2012, 17:11

У середу журналістам провели екскурсію Центральною клінічною лікарнею № 5, де має проходити лікування Юлія Тимошенко.

Під потреби екс-прем'єра виділила цілий блок на дев'ятому поверсі медустанови. Журналістам показали можливу палату Тимошенко, пише Медіапорт.

Вона складається з кількох кімнат. Тут є душова з туалетом, кімната прийому їжі, кімната для зустрічей і сама палата.

В кімнаті - ліжко, холодильник, телевізор, бра, шафи, кухонний і письмовий столи.

За словами головного лікаря ЦКЛ Михайла Афанасьєва, ремонт безпосередньо для Тимошенко на поверсі не робили - його провели ще в серпні минулого року.

"На вікнах вже встановлені відповідні решітки. Система охорони забезпечує як особисту безпеку засудженої, і по-друге, ми обмежуємо пересування в межах того обсягу, в якому повинен перебувати засуджений. Ніяких броньованих дверей не буде, будуть співробітники колонії 54, які будуть здійснювати охорону, як і у всіх лікувальних установах, де лікуються інші засуджені Харківської області", - сказав в.о. начальника управління Державної пенітенціарної служби у Харківській області Євген Бараш.

За словами Бараша, відеоспостереження в палаті вестися не буде. Відеокамери будуть встановлені тільки в коридорах і для забезпечення громадського порядку.

У коридорі знаходиться пост медичної сестри. Пацієнтка за необхідності зможе викликати медика за допомогою сигналізації.

"У палаті пацієнтки є викличні кнопки за необхідності. У кишені пацієнтки може бути пульт дистанційного виклику, який спрацьовує, де б вона не перебувала в межах цього блоку", - розповідає головний лікар лікарні Михайло Афанасьєв.

Лікувати Тимошенко планують на цьому ж поверсі. Для цього сюди вже принесли медичне обладнання та спеціальний стіл. Переміщатися по лікарні Тимошенко, швидше за все, не буде.

"Фізіотерапевтичне обладнання - воно компактне і не важке. На візку з коліщатками спокійно переміщається і не вимагає додаткових умов. Тому ми думаємо, що тут все буде здійснюватися", - сказав Афанасьєв.

Лікувати Тимошенко будуть за рахунок державного бюджету. У яку суму це обійдеться, перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко прогнозувати не береться.

За її словами, якщо німецькі лікарі, які оглядали і ставили діагноз екс-прем'єру, захочуть відвідати лікарню, вони зможуть це зробити в будь-який час.

 
 
 
 Палата Тимошенко
Кухня: телевізор, холодильник, мікрохвильова пічка, кулер... 
...чайник, кавоварка 
Душова і туалет 
Кімната для прийому їжі 
 Кімната для зустрічей
 Медичне обладнання
 

За матеріалами МедіаПорту

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 178.93.66.---Democrat3..
Бр-р-р. Камера пыток какая-то.
IP: 193.238.96.---Bohdan Karpa..
roman77: А прості люди в Харкові теж лікуються в таких умовах??? Чи, можливо тільки працівники залізниці лікуються в таких умовах, а чи можливо тільки обрані лікуються в таких умовах, а ми всі решту не народ а бидло??? Запутався я уже...
IP: 83.149.8.---Vladimir Belousov-Kovalchuk..
Что только не придумывают , лиж бы ее отправить на тот свет . Не зря же немцы предлагают ежемесячно проверять на токсины в немецких условиях Поэтому Тимошенко при таких предложениях постоянно надо думать о своей безопасности. А в это время гарант конституции , он же ...... , делает шестичасовые заплывы в бассейне по 5 км и думает , как сделать каждому больному Украины такие же больничные условия и чтобы граждане души не чаяли . Самое страшное , что эту банду убрать в ближайшее время невозможно .
IP: 188.230.90.---Raisa Likhachova..
Цікаво: квіти на столі від кого? Напевно, від Януковича?
IP: 178.151.58.---roman77..
balrina: что-то не видать коментариев от завистников тому, в каких условиях ЮВТ будут лечить??? и здоровым туда захочиться наверное , :-) а может я еще не все просмотрел :-)
ааааааааааа!!! хочу на лікарняний!!!!!!!!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації