У Росії поцікавилися, чи розбігся вже Євромайдан з "єврохохлами"

99 переглядів
251
Неділя, 5 січня 2014, 22:49

Відомий російський гуморист Михайло Задорнов у неповажній формі висловився про українців і поцікавився "чи не розбігся Майдан", на якому мітингують "єврохохли".

"Єврохохли так звані .. вони нас звинувачують, що Росія робить Україну колонією. Яка колонія може бути з країни, яка нічого не виробляє?", - зазначив Задорнов в ефірі російського "Радіо Неформат".

Також він додав, що усі українські товари - неякісні.

"У мене пінка для гоління - українська, нею навіть голитися не можна. Цукерки їсти не можна", - повідомив він.

"А Кличко! Як вам подобається цей чоловік, який був вихований радянською сім'єю, якого виховала радянська школа боксу і який платить податки в Німеччині і хоче приліпити Україну до Європи... хоче підсунути, підкласти Україну під Європу. Це його власне бажання. А такий класний наш богатир був колись", - сказав Задорнов і зазначив "Я певен, що він глибоко помиляється".

Комік також поцікавився, як йдуть справи на Майдані. "А до речі, Майдан розбігся вже чи вистачає ще у олігархів грошей його утримувати?", на що ведучий відповів: "Розійшовся з гідністю".

"Їм все треба перевести на "євро": "Євромайдан", "ЕвроХрещатик", "ЄвроКиїв". Одне тільки місто буде чинити опір - "ЄвроДонбасс" (Донецк) не допустить, щоб його так ображали", - сказав Задорнов. 

Українська правда

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 74.125.181.---Alex Nazim..
Andrey Porubay: Кстати а я понял отчего Мишка Задорнов аж нервно закурил, ну вот как можно из такими конкурентами бороться... Оппозиция обещает предупредительную забастовку после Рождества... Оппозиционные лидеры заявили, что Майдан не будет расходиться после Рождества, и он будет не просто стоять, но и действовать....
Андрюша, тебе некуй делай, пойди что-ли дрова ПОРУБАЙ
IP: 109.254.92.---Tough Shrink..
Дядя всё больше впадает в маразм. Начинал с того, что обозвал всех женщин во Владике проститутками. Теперь самоутверждается на украинцах, дебил.
IP: 74.125.181.---Istvan Kis..
А Задорнов молодец!!! Классно сказал!
IP: 212.22.205.---Владимир Крупа..
Istvan Kis: А если бы он во время эфира пукнул, ну тогда ему нижайший русский поклон!
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації