У лісах під Києвом знайшли чергову забудову сім'ї Льовочкіних

290 переглядів
1
Субота, 5 вересня 2015, 22:30

На межі між Києвом і Київською областю, де починається територія Гнідинської сільської ради, рубають ліс, а на його місці росте котеджне містечко - тут знайшли свіжі сліди родини "сірого кардинала" української політики Сергія Льовочкіна. 

За інформацією з Реєстру майнових прав на нерухомість, дві земельні ділянки, на яких ростуть скромні хатинки, записані на Марію Терентіївну Льовочкіну, пише Hromadske.TV

"Їй же належить земля під будинком неподалік. Його вже закінчили, і розташувався він на потенційно закритій території з високою довжелезною огорожею.  ...Ім’я Марії Льовочкіної вже неодноразово фігурувало в дрібних земельних скандалах. Нове котеджне містечко – лише останній епізод за її участі", - йдеться у розслідуванні Слідство. Інфо.

"Закон не забороняє приватизацію земель у лісах. Відтак криміналу в діях людей, які виділили територію новим господарям, знайти навряд чи вдасться. Шукати його треба якраз у діях нинішніх власників. Це хаотична вирубка і зведення будівель, не призначених для ведення лісового господарства", - зазначають журналісти.

На околицях Гнідина також розміщено закриту базу відпочинку, зведену партнером Сергія Льовочкіна. Власність Олега Титаренка - площа земельної ділянки майже 4 гектари, три будинки відпочинку, будиночок охорони, банно-оздоровчий блок і власне футбольне поле, майже 1500 квадратних метрів нерухомості.

"З 2006 по 2012 роки Титаренко був головою Наглядової Ради банку "Кліринговий дім", який активно пов’язували з родиною Льовочкіних. Ці підозри знайшли свої підтвердження, коли Юлія Льовочкіна стала офіційним акціонером банку", - йдеться у повідомленні. 

Гнідинська сільрада оцінила землю у менш ніж 80 000 гривень і спочатку віддала в оренду на 49 років, а потім і продала фірмі "ТОН". Протягом багатьох років і донині співзасновницею "ТОНу", а, отже, і співвласницею величезної земельної ділянки, є сама Юлія Льовочкіна. 

Відео Громадське Телебачення 

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
Самое интересное в том, что все, абсолютно все подобные застройки ( и готовые, и строящиеся) прекрасно известны власти. Но ей они жить не мешают - они такие же получили от власти,, когда были с ней "в доле". Поэтому менять позицию "на обратную" ни в интересах ни тех, ни других.
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації