Як парламент знехтував Конституцією, касовим апаратам бути та нові призначення в ключові держоргани

Неділя, 22 листопада 2020, 19:00

Двадцятий перший випуск подкасту "Ок, і шо?", у якому аналітики "Центру спільних дій" розповідають про важливі ініціативи та рішення парламенту, уряду та президента, які впливають на баланс гілок влади в країні та можуть змінити життя людей.

У новому епізоді ведучі Андрій та Олег обговорюють, як парламент узаконив неконституційні дії уряду щодо введення карантину вихідного замість того, щоб у часи пандемії взяти відповідальність на себе та оголосити надзвичайний стан. Що це може означати для України загалом і як виправити ситуацію?

Також згадають і про касові апарати для ФОПів. То штрафи за невикористання касових апаратів будуть чи ні? Касові апарати потрібні всім ФОПам чи ні? Як потрібно вирішити цю проблему – пропозиції від урядовців та ведучих.

Тепер про закони ми будемо знати більше, принаймні знатимемо, де шукати офіційних версій. Рада змінила порядок опублікування законів.

А на закуску поговоримо про призначення на ключові посади в державних органах – Державній митній службі, Державному космічному агентстві та Службі безпеки у Миколаївській області.

Нагадуємо, що подкаст – це аудіо-формат. Щоб прослухати його, натисніть на плеєр під цим реченням.

Центр спільних дій · Як парламент знехтував Конституцією, касовим апаратам бути та нові призначення в ключові держоргани

Слухайте подкаст "Ок і шо?" на Apple PodcastsGoogle Podcasts, Soundcloud 

Читайте також: Що таке подкасти та як їх слухати?