Справа Стерненка: Чому результати розслідування викликають питання?

Федір Попадюк, Соня Лукашова — Вівторок, 2 березня 2021, 15:44

Українська правда · Справа Стерненка: Чому результати розслідування викликають питання?

Слухайте подкаст "Кляті питання" на Apple PodcastsGoogle PodcastsSoundcloudOvercastАБУК. 

Минулого тижня Приморський райсуд Одеси у справі викрадення і катування людини призначив екслідеру одеського "Правого сектору" Сергію Стерненку та його соратнику Руслану Демчуку по 7 років і 3 місяці ув’язнення з конфіскацією половини майна.

Таке рішення суду призвело до протестів – кілька тисяч людей вийшло під Офіс президента у 23 лютого, близько 10 тисяч людей вийшло у суботу 27 лютого. Там же були озвучені основні вимоги учасників акції.

По-перше, негайно звільнити Стерненка, по-друге – відновити судову систему і перезапустити Вищу раду правосуддя, по-третє – обрати нових членів судових органів шляхом обрання на чесному конкурсі.

Спочатку планувалось, що ми поговоримо з адвокатом юридичної компанії Міллер, який обіцяв прийти і розповісти що не так з цією справою. Нажаль, в останній момент, він відмінив запис, через що епізод виходить з невеличким запізненням.

Тож у цьому епізоді ми говоримо про справу Стерненка з журналісткою УП Сонею Лукашовою.

Читайте також: Що таке подкасти та як їх слухати? 

І ще! Нам хочеться зрозуміти у якому напрямку рухати подкаст "Кляті питання", про які теми говорити та у якому вигляді подкаст робити. І ви нам дуже допоможете, якщо пройдете невеличке опитування ось за цим посиланням: forms.gle/rq749abS5KeCAhzK7

Більше епізодів подкасту: 

Українська правда · Кляті питання