Время действовать

Понедельник, 25 ноября 2013, 17:30
горный инженер

Легким натисканням пальця на слабке місце російськозалежних олігархів та високопосадовців, повелитель сусідньої імперії намагається досягти своєї мети – повернути Україну, ніби заблудлу вівцю, до імперської кошари.

Помріяли про облаштовану Європу й досить – у стійло!

Те, що виконавчий орган влади почав давати вказівки законодавчому, свідчить про повну деградацію владних структур.

Надбагаті ляльководи продемонстрували нахабні морди своїх фізіономій. Якісь промисловці з підприємцями, ландики з "сім'єю" і їм подібні "нагадали" українцям, хто в домі господар. Керуючись своїми егоїстичними корисливими забаганками – бо почали втрачати надприбутки – вони забирають майбутнє в мільйонів українців: у стійло, голота!

Але егоїзм – це засіб виживання у тваринному світі. Ми ж не бидло, а люди.

Більше того, ми – народ, який, за Конституцією, є носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні, і ми це добре усвідомлюємо.

Тому вимагаємо від влади, а не просимо.

Ми вимагаємо підписання Угоди про асоціацію з ЄС у заплановані строки. Ми вимагаємо впровадження європейських цінностей в Україні, а не відкату в "совєцьке" минуле.

Вимагаємо вироблення чіткої програми розвитку країни, а не підкилимний її дерибан.

Вимагаємо дотримання законності й елементарної поваги до себе. Не народ для держави, а держава для народу.

Ми не хочемо бути придатком імперії, але й рабами своїх загарбників і мародерів не будемо.

Бо ми – народ України, незалежної молодої європейської країни.

Що маємо робити сьогодні? Те, що вже робимо – євромайдан. Тільки не слабенький "безстроковий", а свідомий своєї сили, потужний, якнайчисленніший, а тому результативний. Результатом його має бути підписання Угоди про асоціацію з ЄС у заплановані строки.

Якщо цього владою виконано не буде, будемо вимагати імпічменту й дострокових виборів президента. А також дострокових виборів Верховної Ради.

Час діяти настав.

Ми переможемо, бо ми – народ.

Слава Україні!

Андрій Прилоус, спеціально для УП