16 жовтня 2001

Архів

Новини
21:06
Економічний гороскоп для Єврозони
Майбутнє європейської економіки багато в чому залишається невизначеним. Воно залежить від тривалості рецесії в США, подальшої долі контртерористичної операції і настроїв європейських споживачів. Ця невизначеність утрудняє оцінку наслідків ЄЦБ скорочення процентних ставок.
21:00
Фестиваль Медіа Мистецтв – "Найважливішим мистецтвом є гра"
Медіа мистецтво, на відміну від традиційних живопису або скульптури, вимагає від глядача не пасивного споглядання, а пропонує йому включитися в гру, водночас захопливу, як комп'ютерні ігри і естетично привабливу. Тому саме тема гри людини з твором мистецтва та гра, як однієї з найважливіших складових людського життя людини об'єднує всі роботи на виставці.
20:35
Українські єврооблігації досягли максимуму
Курси українських єврооблігацій, номінованих у доларах, на Франкфуртській біржі у п'ятницю росли третій день поспіль і досягли $87,75, що є історичним максимумом за весь час котування цих цінних паперів. З середи зростання курсу становило $3,75, однак обсяг торгів знизився.
18:38
Партії "Нашої України" визначаться в розподілом партійних квот до кінця тижня - Костенко
18:36
"Ліві" подали свій варіант закону про вибори
18:28
Україну пустили на продаж
Здається, що проект нової російсько-української угоди про вільну торгівлю вигідний, передусім, Україні. Однак, Росія йде на поступки Україні цілком свідомо. Можливо, все пояснюється тим, що російські бізнесмени вже контролюють значну частину українських підприємств.
17:43
США воюють не з ісламом, а з тероризмом - підтвердила Кондолізза Райс в інтерв'ю "Аль-Джазіра"
17:25
Кучма обіцяє зрив виборів і готує відставку Кінаха?
А вибори-ж бо до Верховної Ради можуть і не відбутися! Кучма вже назвав одну причину, через яку свято електоральної свободи буде зірване. Вважайте, що "гарант" громадськість попередив, а хто не зрозумів – то його проблеми. У вівторок головне управління з питань економічної політики адміністрації президента розповсюдило непримітний прес-реліз.
17:09
Чоловіки, які зірвалися з ланцюгів
Жінкам завжди здавалося, що передусім чоловіки рвуться до влади саме над ними. Відповіддю на це тонке спостереження можна розцінювати серію перформансів французького художника Верба Кляйна, що використав оголені жіночі тіла як збільшений живописний пензель.
17:05
Чому КУН випав з "блоку Ющенка"?
Оголошена екс-прем'єром Віктором Ющенком конфігурація блоку "Наша Україна" здивувала багатьох: сімка партій і, відверто кажучи, аж ніяк не препишна… По-перше, в підсумковому списку не виявилося одного з первинних фундаторів "широкої коаліції" - партії Конгрес українських націоналістів.
16:51
Футбол. Молодіжна збірна України гратиме в Києві, а не у Львові
Винесено рішення про перенос матчу плей-офф до молодіжного чемпіонату Європи Україна - Швейцарія зі Львова до Києва, про це повідомив президент ФФУ Григорій Суркіс. Однією з причин такого рішення стало прохання Валерія Лобановського про проведення спільного збору молодіжної та національної збірної України.
16:37
Бацили сибірської виразки можуть бути з колишніх радянських лабораторій - думка експерта
16:20
Жінки, які ведуть активний спосіб життя, мають менше шансів захворіти на рак молочної залози
Зайняті на роботі та вдома жінки піддаються ризику захворіти на рак молочної залози на 31% менше, ніж ті, які пропагують менш рухливий спосіб життя. Але попри те, що жінка повинна вести активне життя, вона не повинна багато працювати, принаймні так вважає Крістіна М. Фріденріх.
16:09
Потебенько залишається прокурором. Про те, як комуністи готуються до кампанії
"Абсолютна неправда! Хто і навіщо розповсюджує ці чутки? Кому це вигідно, не розумію?" - реакція завжди витриманого Георгія Крючкова на невинне запитання про те, чи правда Генпрокурор Михайло Потебенько йде у першій п'ятірці за списком Компартії. "Я достовірно знаю, що це неправда!"
15:42
Футбол. В Донецьку покінчив з собою польський футболіст
15:41
Українська ракета могла збити Ту-154 по наведенню "невідомого локатора"
15:41
З'їзд Народного Руху України 20 жовтня не відбудеться
14:55
Україна буде пускати представників арабського світу тільки після face-control в МЗС
14:45
Список "Нашої України" сформують або за підсумками виборів-1998, або за наявністю фракцій і партійної мережі
13:52
Відомий депутат Жеваго перейшов у "Солідарність" Порошенка
13:24
Симоненко жалкує, що у Мельниченка немає записів його діалогів з Кучмою
11:53
Пишіть листи президенту. Дрібним почерком
Якщо у вас багато років тече дах, вам не платять зарплату, а суд не приймає вашого позову, або Потебенько порушує ваші права, а місцевий чиновник вимагає хабаря - вам може допомогти тільки президент - у вас є можливість спробувати навести порядок за допомогою Кучми і його адміністрації. У вас є таке право, і в цьому випадку не має значення, що скаржитися на самого Кучму нікуди. Кучма зобов'язаний працювати.
11:36
США застосували проти Афганістану вертольоти
11:35
Іран торгується з США в питанні підтримки війни
11:35
ФБР виходить на зв'язок між сибірською виразкою і терористами. У вівторок заразилася дитина
11:33
США покінчать з бен Ладеном протягом 30 днів
11:32
До війни приєднується четвертий авіаносець США
10:57
Парламент - за порушення карної справи проти міністра оборони
10:41
В Польщі хвилюються, що зближення Варшави з Москвою вплине на відносини з Києвом
10:14
Жердицький звинувачує олігархів у справі "Градобанку"