Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партії "Нашої України" визначаться в розподілом партійних квот до кінця тижня - Костенко

Вівторок, 16 жовтня 2001, 18:38
Представники партій, що входять у виборчий блок "Наша Україна", можуть визначитися з принципами розподілу партійних квот у виборчому списку блоку вже у кінці поточного тижня.

Про це повідомив лідер Українського Народного Руху Юрій Костенко, зазначивши, що питання розподілу квот обговорювалося в понеділок увечері на засіданні представників цих партій.

Зі слів Костенка, зокрема, обговорювалися критерії, які можуть лягти в основу розподілу квот. У числі таких критеріїв депутат назвав результати минулих парламентських виборів, наявність у партій парламентських фракцій і розгалуженість партійної мережі, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Лідер УНР повідомив, що після узгодження цих принципів робочі групи запропонують декілька варіантів формування квот. Костенко також зазначив, що ряд пропозицій, які прозвучали на засіданні про схему співвідношення квот "надійшли не від лідера блоку Віктора Ющенка і не від робочої групи".

З його слів, після того, як робочі групи запропонують декілька моделей розподілу партійних квот у "Нашій Україні", лідери партій, що входять у блок, будуть обговорювати їх процентне співвідношення.

Костенко висловив надію, що вже до кінця тижня "з'явиться ясність у підходах до розподілу квот".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: