Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Симоненко жалкує, що у Мельниченка немає записів його діалогів з Кучмою

Вівторок, 16 жовтня 2001, 13:24
Лідер Компартії України Петро Симоненко дав зрозуміти, що не поїде до США на зустріч з Мельниченком для прослуховування записів розмов головного комуніста з Кучмою, де, зі слів майора, містяться державні таємниці.

"По-перше, я сам буду вирішувати, куди і до кого мені їхати. А по-друге, раніше, якщо ви пам'ятаєте, в прямому ефірі радіо "Свобода" майор Мельниченко заявляв, що на його касетах немає записів бесід Симоненка і президента, про що я, чесно сказати, пожалів, оскільки у разі їх обнародування припинилися б всякого роду спекуляції з приводу змови комуністів з президентом", - сказав лідер Компартії в інтерв'ю радіо "Свобода". Симоненко названий Мельниченком в списку 33 політиків і чиновників, яких утікач запросив ознайомитися із змістом записів перед тим, як він на вимогу Міністерства юстиції США передасть їх американській стороні.

Насправді Мельниченко в інтерв'ю "Свободі" взимку цього року на питання про той, чи "є у нього розмови з Петром Симоненком", сказав: "Знаєте, якщо він і зустрічався, то в іншому місці".

Пояснення такій неконкретній відповіді на конкретне питання можна знайти в словах народного депутата Омельченка. На його особисту думку, яку він висловив в інтерв'ю УП після прослуховування масивів записів, Мельниченко проводив документування не одним диктофоном і не тільки в кабінеті Кучми, а "і в інших приміщеннях адміністрації президента".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування