Ми удосконалюємося!

П'ятниця, 18 листопада 2005, 15:06

"Українська правда" має кілька хороших новин для своїх читачів, які пов’язані з технічним удосконаленням сайту.

По-перше, тепер ви зможете скористатися на нашому сайті не просто пошуком, але й визначити розширені параметри, за якими ви хочете знайти матеріал.

Наприклад, написавши слово "весілля", ви можете визначити шукати це слово у всьому тексті чи в заголовках новин, за увесь період існування УП чи лише за останній місяць тиждень, день.

Ви також можете самі встановити період, за який шукати. Скажімо, з 8 07 2004 по 11 10 2005.

Також ви можете обрати розділ, в якому будете шукати ("Новини", "Політика") та розставити новини за релевантністю чи за датою.

Вибравши необхідні параметри, знову натисніть "пошук"!

Друга новина – ви вже її помітили – це можливість залишати коментарі після кожної статті. Для того, щоб залишити свої думки, вам треба лише пройти просту процедуру реєстрації - записати свій нік і пароль.

Просимо не зловживати цим розділом для приватної переписки – такі повідомлення будуть безжалісно видалятися модератором. Якщо хочете посперечатися, для цього є форум.

Прохання також дотримуватися елементарних правил етики і моралі – не лайтеся і не ображайте оточуючих. Ніки любителів зловживати терпінням будуть блокуватися.

УП нагадує, що після стрічки новин на першій сторінці – в правій нижній частині сайту ви можете знайти рейтинг статей, перша частина якого укладається редакцією, а друга визначається автоматично.

Окрім того, в нижній частині сайту знаходиться опитування, до якого просимо вас активно долучатися.

Найближчим часом чекайте ще на кілька новинок – розсилку новин мейлами, за допомогою СМС та вап-версію.

З повагою, редакція Української правди

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді