Семенюк поскаржилася на профспілки Гайдуку

Вівторок, 14 листопада 2006, 09:49

Фонд держмайна звернувся до вищих органів влади, а також до Ради національної безпеки та оборони в зв'язку з відмовою Федерації профспілок надати ФДМ перелік майна, що знаходиться в його володінні.

Про це повідомили в прес-службі ФДМ, передає Finance.ua.

Фонд держмайна зазначає, що Федерація профспілок фактично відмовила в наданні Фондові переліку майна, що знаходиться в його володінні. А це являє загрозу державним інтересам.

Фонд нагадує, що інвентаризація майна, що знаходиться у фактичному володінні Федерації профспілок, повинна проводитися Фондом відповідно до доручення Кабміну щодо забезпечення проведення в 2006 році інвентаризації майна, що знаходиться у фактичному володінні Федерації профспілок, та здійснення разом з правоохоронними органами заходів щодо повернення до державної власності незаконно відчуженого майна.

За словами прес-служби, ненадання профспілками переліку майна загрожує зривом вищезгаданого доручення уряду і захисту державних інтересів.

16 листопада 2006 року з метою усунення проблемних питань з проведення інвентаризації майна, що знаходиться у володінні ФПУ, ФДМ планує проведення спеціальної наради, на яке запрошені лідери ФПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді