Закриття "Молодості": Депардьє, Катерина Ющенко, Скрипка

Понеділок, 29 жовтня 2007, 11:19

У неділю в палаці "Україна" відбулася урочиста церемонія закриття 37-го Міжнародного кінофестивалю "Молодість".

На найгучнішу кіноподію року завітали вже традиційні гості. Замість президента Віктора Ющенка прийшла його дружина Катерина, яка весь вечір провела у компанії завсідника і опікуна "Молодості" французького актора Жерара Депардьє.

Катерина Ющенко вручила спеціальну відзнаку "За розвиток національного кіномистецтва" голові Держкомітету кінематографії Ганні Чміль.

Крім того, Катерина Ющенко повідомила, що фонд "Україна 3000", куратором якого вона є, і кінофестиваль "Молодість" оголосили про створення Української кінофундації, мета якої – просування українського кіно у світі.

Жерар Депардьє вручив гран-прі "Молодості" у 10 тисяч доларів режисеру Ерану Коліріну за франко-ізраїльський фільм "Подорож оркестру".

У фіналі церемонії всіх високих гостей кінофестивалю покликали на сцену, всадили за стіл і пригостили українською горілкою і салом. Коли на сцені пішов "сніг", гостям роздали парасольки...

Головний куратор "Молодості" Андрій Халпахчі і Олег Скрипка
Халпахчі, Ганна Чміль, Катерина Ющенко
Депардьє, Скрипка і Катерина Ющенко
Катерина Ющенко провела вечір з Жераром Депардьє
Радник Ющенка Харес Юссеф, Депардьє, Катерина Ющенко. Юссеф і Депардьє - старі друзі. Цього року вони стали співголовами Опікунської ради "Молодості". А компанія Хареса "HARESgroup" - генеральним спонсором кінофестивалю

Фото Михайла Марківа, прес-служба президента.

Повний репортаж про закриття "Молодості" читайте незабаром на ТаблоID.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді