Діагноз Тимошенко від німецьких лікарів

П'ятниця, 23 березня 2012, 14:52

Німецькі лікарі констатували, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко є непрацездатною. Про це йдеться у висновку німецьких лікарів про обстеження Тимошенко, розповів її адвокат Сергій Власенко. Він наголосив, що Тимошенко дала йому дозвіл на розголошення діагнозу.

У висновку наголошується, що Тимошенко відчуває біль з вересня 2011 року, що обмежило її рухливість.

Як сказано у висновку вона може сидіти у ліжку максимально 10-15 хвилин, потім болі стають нестерпними. Тимошенко не може лежати на боці. При глибокому диханні і кашлі біль посилюється.

Лікарі наголошують, що стан Тимошенко погіршився через перебування в Лук'янівському СІЗО, де вона через холод мала спати в пальті і шапці.

"Синдроми такого виду викликають надзвичайно сильні болі, які часто не вдається вгамувати лікуванням протизапалювальними медикаментами. Недостатнє лікування протягом тривалого часу призводить до хронізації болів, остаточне гамування яких часто вимагає багатьох тижнів, а іноді – і місяців", - йдеться у висновку німецьких медиків.

За словами Власенка, німецькі лікарі також зазначили, що на такій стадії захворювання пацієнта не можна лікувати в умовах навіть німецької в’язниці. Джерела "Української правди" передали редакції текст висновків лікарів.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама:
Головне на Українській правді