"Бєспрєдєл" не розбирає національностей

Середа, 09 листопада 2011, 13:04

У понеділок, 7 листопада Анатолія Могильова було звільнено з посади міністра внутрішніх справ України та призначено головою Ради міністрів Криму.

На судовому засіданні 9 листопада екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко прокоментував останні кадрові зміни в МВС.

"Українська правда" поставила три питання:

1. Чому, на думку Луценка, Анатолія Могильова перевели до Криму?

2. Як складуться його стосунки з місцевими, зокрема, з татарами? Чого очікувати від Могильова в Криму?

3. Як Луценко оцінює призначення В.Захарченка новим міністром внутрішніх справ?

Відповіді Юрія Луценка з-за ґрат клітки в Печерському суді:

1. Кричущі порушення прав громадян і непрофесійність, що призводила до жертв серед цивільного населення і особового складу МВС, давно зробила відставку Могильова питанням часу.

Брутальний стиль Могильова давно викликав негатив суспільства і міліції. Якщо Герман пудрить мізки, Табачник капає на мізки, то Могилов демонстрував, що вони не потрібні.

Але визнавати свої помилки – не в стилі нинішньої команди. Тому Могильова "сплавили" на периферію, в один із найслухняніших для партії влади регіонів.

2. Могильов буде і далі бездумно та агресивно виконувати команду "фас". Нічого іншого він не вміє. Тому міліцію можна поздоровити, а кримчанам – принести співчуття. Причому, не тільки татарам. "Бєспрєдєл" не розбирає національностей. Макеєвська окупація півострова давно сформулювала принцип: "Хто не з нами, той під нами".

3. Я майже нічого не знаю про пана Захарченка. Послужний список свідчить про серйозний досвід.

В даному випадку я вважаю, що оцінювати Захарченка слід за його діями протягом перших 2-3 місяців.

 
 

Колонка – матеріал, який відображає винятково точку зору автора. Текст колонки не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, яка у ній піднімається. Редакція "Української правди" не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія. Точка зору редакції УП може не збігатися з точкою зору автора колонки.
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування