Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марчук буде з'ясовувати, хто правий - Тимошенко чи Азаров

П'ятниця, 13 жовтня 2000, 11:36
Президент України Леонід Кучма вирішив виступити в ролі арбітра у конфлікті між урядом Ющенка і Державною податковою адміністрацією. У четвер прес-служба повідомила про підписане ним розпорядження щодо створення спеціальної комісії з перевірки достовірності інформації про розрахунки у ПЕК.

За даними агентства Інтерфакс-Україна, документ виданий для "з'ясування об'єктивності інформації про стан розрахунків підприємств ПЕК". Судячи по всьому, службового розслідування цього конфлікту, що призначив Ющенко президенту здалося не достатньо.

Головою комісії призначений секретар Ради національної безпеки і оборони Євген Марчук. Зацікавленість цього політичного діяча у проблемах паливно-енергетичного комплексу, а також його останні відверті "наїзди" на віце-прем'єра Юлію Тимошенко змушує сумніватися в об'єктивності підходу пана Марчука.

Однак, президент, мабуть, знає, що робить, і оскільки про результати роботи комісія повідомить президенту, Івану Плющу і прем'єр-міністру Віктору Ющенку вже 1 листопада, не виключено, що саме у листопаді ми взнаємо, про те, як довго Тимошенко буде займати свою посаду.

Протягом тижня комісія має провести міжвідомчі звірки даних про розрахунки підприємств ПЕК з постачальниками енергоносіїв, бюджетом і позабюджетними фондами, проаналізувати стан розрахунків і платіжної дисципліни у галузі, у разі необхідності провести у встановленому порядку службові розслідування за фактами виявлених порушень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування