Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма читає і перечитує свої діалоги

Субота, 16 грудня 2000, 22:32
"Я робив спробу її прослухати, але там багато але... Хіба там можна до кінця щось чітко почути. А расшифровка цього запису, яка була розповсюджена Олександром Морозом, це мене просто як людину обурює", - це слова президента про плівку Мороза.

Реакція втомленого та пом'ятого як ніколи президента була записана ще на початку тижня, але знову озвучена у програмі УТН-панорама. Ця програма має назву інформаційно-аналітична.

"Я ще раз хочу з усією відповідальністю заявити – це провокація. Таких розмов за моєю участю не було і просто не могло бути. І відповідно те, що відбувається сьогодні, розглядаю як дії, спрямовані проти України, на дестабілізацію політичної ситуації", - каже Кучма.

"Що ви можете сказати про Гонгадзе? Чи були ви з ним знайомі?", - запитує за кадром Сторожук.

"Ви ж бачите, що останні дні демонструються фото учасників "Епіцентру" з моєю участю під час президентської кампанії. І як завжди наприкінці зустрічі - фото на пам'ять. Рядом, практично за мною стоїть і Гонгадзе. Пригадую, він брав участь і в інших моїх прес-конференціях. Як на мене, він.. ну нічим не відрізняється серед тих журналістів, які постійно з критичної точки зору оцінюють дії влади і мої, в тому числі, особисто.

Після зникнення журналіста я постійно вимагаю від керівників правоохоронних органів робити все можливе і не можливе для того, щоб його розшукати. Якщо дійсно, давайте зробимо припущення, існує такий запис, то в тих записах повинно бути обов'язково, що я кожний ранок починав з того, що питав ситуацію в кожного представника правоохоронних органів із зникненням Гонгадзе і доручення давав – зробити все, щоб знайти цю людину", - додав президент.

До речі, його виконання прізвища Георгія, не залишає ніяких сумнівів в автентичності плівки. А те, як він цікавиться долею Гонгадзе ми вже також чули…

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування