Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цирк імені Данілича

Неділя, 17 грудня 2000, 15:25
"Гаранта", який у неділю полетів до Одеси, в аеропорті чекав приємний сюрприз. "Народна ініціатива" прямо з порога піднесла гостю подарунок у формі невеликої маніфестації підлабузництва.

Найбільш характерний транспорант: "Данілич, ми з Вами!". Акцію готували явні отморозки. Якщо звертаєшся "Данілич", то писати усе ж таки варто "ми з тобою". Наявні два протилежних бажання - лизнути поглибше, яке виходило з місцевих органів держвлади, і придати мітингу форму народного протесту проти "Мороза, Мельниченка і Ко", народжене провінційними майстрами пропаганди.

В перших рядах демонстрантів - "Місс Одеса" прямо з короною на голові, дівчинка з віночком "а-ля Наталка Полтавка", панночки з гвоздиками і чоловіки в шкіряних куртках, які стримують пориви народної любові.

А якщо серйозно, то в останні дні політична ситуація по своєму напруженню нагадує передвиборну кампанію, коли емоції часом переважали над здоровим глуздом.

Як і тоді президента зустрічають з лозунгами і транспарантами. Як і тоді, президент дозволяє собі такі вислови, які не завжди наважуються передавати навіть неупереджені інформаційні агентства.

У неділю Кучма продемонстрував власну начитаність (зараз, здається, вже ні в кого немає сумнівів, що президент, не дивлячись на його запевнення, все ж читає газети і дивиться телевізор), пригадавши про нещасних європейських скажених корів. "Так в мене таке враження, що дехто з наших політиків, об'ївся цього м'яса і збожеволів", - бризкаючи слиною, розійшовся Кучма. І одразу ж пригадав, що до такої країни, де існують, як він висловився, "непередбачувані ситуації", приватний капітал ніколи не прийде.

А до цього він так добре все розповідав! І що збереження тенденції позитивних зрушень в економіці України може стати основою політичної стабільності в країні. І що цей рік - "останній в цьому столітті - буде останнім важким роком для України". А винні ті, кого "серйозно хвилюють" останні зміни в економіці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування