Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нова акція "Замов Кучму"

Середа, 20 грудня 2000, 15:20
"Матеріали, оприлюднені мною під час виступу у Верховній Раді і в заяві до Генеральної прокуратури з цього питання, - це абсурд", - зізнається Мороз. Фальсифікований запис журналістам продемонстрували депутати "Трудової України", яка об'єднує найбільш послідовних симпатиків Кучми.

Дехто, представлений як російський фахівець Андрій Сучилін, переконаний, що цей запис підтверджує, що кожна людина може з "невеликими навичками роботи на комп'ютері і з наявністю хороших дорогих програм сфабрикувати будь-які матеріали".

Запис проводився протягом 18 годин і є монтажем інтерв'ю Морозу, зроблених в різний час, за допомогою форматного синтезу. Однак навіть на слух було чутно, як Мороз вимовляє окремі слова, з яких складені речення. Російський експерт вважає, що в плівці Мороза цей недолік усунений "наявністю нехарактерних акустичних шумів".

"Тут дуже темна історія, і я упевнений, що там є нехарактерні шуми, є монтажне склеювання, і те, що я чув своїми вухами, не схоже на продукт навіть дуже поганого запису", - сказав росіянин, який вже готовий за гроші "ТУ" провести правильну експертизу плівки Мороза.

Ініціатор фальсифікації, "Трудова Україна", переконує, що на озброєнні зарубіжних спецслужб є обладнання, вартістю $100 млн., яке дозволяє і не таке витворяти з голосами. Депутати, щоправда, забули згадати, що плівка Мороза в рамках кожного окремого епізоду не зазнавала монтажу, про що свідчать експерти голландського інституту.

Сучилін тут же на прес-конференції висловив готовність записати голоси присутніх і вже до середи подарувати їм сфальсифікований запис. Схоже, скоро в Україні такий бізнес - "Замов Кучму " розцвіте махровим кольором. І росіяни в цьому нам допоможуть.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування