Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уряд переживає про долю країни і мало турбується про долю Гонгадзе

Середа, 20 грудня 2000, 17:16
Кабінет міністрів України виступив із заявою у зв'язку з "небезпечним" розвитком подій навколо справи Георгія Гонгадзе.

"Поширення численних чуток і інсинуацій з цього приводу, особливо провокаційні спроби застосувати силові методи і шантаж для розв'язання проблеми викликають серйозну стурбованість Кабінету міністрів України. Нагнітання пристрастей і незважені методи політичної боротьби можуть не тільки призвести до порушення політичної і економічної стабільності в країні, але і шкодити авторитету України в світі", - передає заяву уряду Інтерфакс-Україна.

Кабінет міністрів заявляє, що "в межах своїх повноважень буде сприяти всебічному об'єктивному і неупередженому розслідуванню всього комплексу питань, пов'язаних з вказаною подією, яка повинна бути проведена без якого-небудь тиску з боку політичної сили".

Уряд "засуджує розгорнену деструктивну кампанію і закликає всі політичні сили і громадські організації стримуватися від будь-яких дій, заяв або акцій, які можуть загострити політичне становище в країні".

У зв'язку з цим Кабінет міністрів застерігає екстремістськи настроєні сили від будь-яких спроб використати ситуацію для дестабілізації суспільного спокою у державі і нагадує про відповідальність за такі дії відповідно до чинного законодавства.

"Кабінет міністрів зробить все те, що від нього залежить для продовження реформаторського курсу президента Кучми, збереження і зміцнення в Україні внутрішньополітичної стабільності, що є основою реалізації програми діяльності уряду, забезпечення добробуту і прав людини в нашій країні". Ну, просто слава дорогому Леоніду Іллічу! якщо ще хтось пам'ятає. Без цих реверансів Ющенко міг би і обійтися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування