Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рідні Георгія чекають на рішення прокуратури

П'ятниця, 12 січня 2001, 17:31
Мама і дружина Георгія Гонгадзе вимагають визнати їх потерпілими і наполягають на видачі їм висновків прокуратури, які б підтвердили, що тіло, знайдене у Таращі належить іх сину та чоловіку.

Рідні Георгія вимагають також провести додаткову експертизу ДНК з використанням матеріалів знайденого тіла. У заяві на ім'я генпрокурора Михайла Потебенька і голови Верховної Ради Івана Плюща рідні журналіста пишуть, що прокуратура має визнати факт вбивства, визначити причину і дату смерті.

"Ми не можемо допустити поховання частини тіла. Слідство повинно забезпечити знаходження голови тіла для її пізнання", - йдеться у заяві мами і дружини Гонгадзе.

Мама Георгія наполягає на наданні їй слова на засіданні парламенту.
Вони також підтверджують вимогу видати їм тіло для його поховання при дотриманні перерахованих вимог. Місце похоронів визначать самі рідні.

Мама Георгія Леся говорить, що "буде боротися до кінця". Вона просто обурена діями прокуратури щодо рідних Георгія: "Це низько і підло. Ми стикаємося з брехнею щокроку".

Вона не виключає, що якщо прокуратура сама не визнає факт смерті Гії, в підконтрольній владі пресі ще довго будуть з'являтися новини про те, що Георгія бачили живим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування