Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Планується надзвичайне засідання РНБО щодо ситуації в країні

Середа, 17 січня 2001, 18:44
Активізація опозиції і антипрезидентські акції всерйоз стурбували президентську адміністрацію. Події у політичному житті країни найближчим часом стануть темою позачергового засідання Ради національної безпеки і оборони України.

Тема засідання - "зростання загроз національній безпеці країни", повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерело в РНБО.

Адміністрація президента стурбована тим, що "протистояння у суспільстві виходить за межі цивілізованої політичної боротьби, під загрозою виявилися демократичні принципи розподілу влади, виконання їх законних рішень, направлених на забезпечення правопорядку і стабільності у суспільстві".

"На арену вийшли ультра, які неодноразово демонстрували силові методи політичної боротьби. Деякі угрупування не приховують свої спроби змінити на свою користь конституційно певні принципи реалізації державної влади", - заявляє співрозмовник агентства. До речі, до загроз національної безпеки РНБО відносить навіть можливий розвал політичної більшості у парламенті.

"Стурбованість викликає також спровокована певними силами безпрецедентна жорсткість і цинізм політичного діалогу в суспільстві, яка супроводиться застосуванням спеціальних пропагандистсько-психологічних засобів впливу, які останній раз використовувалися під час "холодної війни".

Цікаво до кого з сторін можна віднести слова "безпрецедентна жорстокість і цинізм"?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування